Nordskov Mølle holdt åbent hus

Søndag d. 10 juni holdt man åben mølledag på Nordskov Mølle i Ålsgårde fra kl. 10-16.

Vejret var fint, og de lokale strømmede til for at støtte ”deres” mølle. Flere politikere fandt også vej til Ålsgårde og var meget positive over for stemningen ved møllen – der blev spundet reb og drejet træ, der blev sunget og spillet, der var loppeboder, hjemmebagt møllekringle og grillpølser. Foreningen Nordskov Mølles Venner havde også slidt i en uge med forberedelserne. Vi der havde tjansen med at betjene gæsterne havde en virkelig hyggelig dag – der kom ca. 150 personer, og omsætningen dækker muligvis vores udgifter.
Så er det sjovt at være ildsjæl!

Åbent hus i Nordskov Mølle

Søndag d. 10 juni holder man åben mølledag på Nordskov Mølle i Ålsgårde fra kl. 10-16.

Nordskov Mølles Venner åbner møllen denne dag med et hav af lopper fra private loppedomptører og med musikalsk underholdning for hele familien ved Visens Venner Helsingør. Desuden vil mændene fra Snekkersten husflidsgruppe vise, hvordan man drejer i træ, og kvinderne vil vise kunstnerisk håndarbejde som naturligvis kan købes. Nordskov Mølles Venner vil sørge for kaffe, møllekringle, is, øl, vand og grillpølser. I løbet af dagen vil vi fortælle om Nordskov Mølle og om hvor langt vi er nået, lyder det fra Peter Sandholt. – Vi håber på at rigtig mange vil komme forbi og opdage at møllen faktisk kan blive et spændende samlingspunkt for fælles aktiv fritid inden for musik, sport, kunst, m.m. Bestyrelsen kæmper i øjeblikket med at finde de mange penge, der skal til en færdig restaurering. I år håber vi at få lagt to nye bjælker op i kælderen samt at få kælder-gulvet isoleret og gjort klar med gulvvarme. Vi satser også på at få genåbnet østre kæl-derindgang, hertil er adskillige fonde ansøgt, men indtil videre kniber det med positive tilbagemeldinger, siger Peter Sandholt.

Man kan hjælpe Nordskov Mølles Venner med et medlemskab, det koster kr. 150,- om året for en husstand eller kr. 100,- for én person. Indmeldelse kan ske via Mobile Pay nr. 10697 eller på netbank Reg. Nr. 2255 Konto nr. 4389995946, lyder det fra Peter Sandholt.

Møllenyt – 1 – 2018

Generalforsamling 28. februar 2018

Læs referat

Klapborde til Nordskov Mølle